Over Ons

Welkom bij LNGVTY, het Health Monitoring bedrijf dat de complexe wereld van gezondheid begrijpelijk en toegankelijk maakt.

Bij LNGVTY zijn we science based & science curious en ons team van medische experts is vastbesloten om gezonde mensen optimaal gezond te maken.

Er is een wijdverbreide misvatting dat ouder worden onvermijdelijk is en dat het een loterij is wat betreft ziekte en gezondheid.

Bij LNGVTY geloven we echter dat ouder worden gezien moet worden als een ziekte die we kunnen uitstellen en hopelijk voorkomen.

We willen het bewustzijn veranderen van een maatschappij die braaf wacht op oud worden, naar eentje die oud worden als ziekte ziet en dat probeert uit te stellen. We weten dat het complexe gezondheidsinformatie vaak ontmoedigend en verwarrend kan zijn, en daarom hebben we ons toegelegd op het toegankelijk maken van deze informatie.

We streven er daarom naar om een community te creëren van mensen die net zo gepassioneerd zijn als wij over het bereiken van een gezonde en optimale levensstijl.

We willen dat iedereen begrijpt hoe het menselijk lichaam werkt en hoe we onze biologische leeftijd kunnen verlagen om zo ons lichaam en geest gezond te houden.

We zijn er trots op om deel uit te maken van een groeiende community van mensen die streven naar een gezonder en langer leven.

Thomas Esselink

Alexander Rakic